Ledige stillinger

Har du lyst å jobbe i Boots Norge?

Nyheter og pressemeldinger

Følg med på nyheter og pressemeldinger fra Boots apotek

Historien om Boots

Slik ble Boots verdens største apotek

Boots Norge Kjedekontor 

Besøksadresse
Maridalsveien 300

Postadresse
Postboks 4593
Nydalen, 0404 Oslo
E-post: info@boots.no
Tel: 23 25 07 00
Fax: 23 25 07 01 

Velkommen til Boots apotek

Boots Norge har 159 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots apotek i Norge.

Internasjonalt selskap

Walgreens Boots Alliance (På børs, Nasdaq: WBA) er et ledende globalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet.

Selskapet har mer enn 100 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store, anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. På verdensbasis har selskapet tilstedeværelse i mer enn 25 land, sysselsetter over 415,000 mennesker og er den største apotekdrevede helse- og velværekjeden i USA og Europa.

- WBA er den globalt ledende apotekkjeden med mer enn 18 500 utsalg i 11 land. 
- WBA er den største globale legemiddeldistributøren- og grossisten med mer enn 390 distribusjonssentre som leverer til mer enn 230.000 apotek, leger, helsesentre  og sykehus i mer enn 20 land. 
- WBA verdens største innkjøper av reseptbelagte legemidler og mange helse- og velvære produkter.

Selskapet inkluderer Walgreens, Duane Reade, Boots og Alliance Healthcare i sin portefølje samt kjente merkevarer innen skjønnhet og velvære som for eksempel No7, Liz Earle, Soltan, Soap & Glory, Sleek MakeUP og Botanics. Mer selskapsinformasjon er tilgjengelig på www.walgreensbootsalliance.com

12 måneders periode - avsluttet 31 august 2018, bygget på offentlig tilgjengelige tall fra AmerisourceBergen.