Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Historien om Boots

I år 1900 hadde Boots-kjeden fått 181 apotek.

Boots har mer enn 160 års erfaring med apotekdrift og produktutvikling, og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og Storbritannias ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

John Boot åpnet sitt første apotek i Nottingham i 1849. Hans effektive hjelpemidler, spennende produkter og gode service ble en stor suksess for ham og hans sønn, Jesse Boot, som overtok virksomheten i 1877.

I år 1900 hadde Boots-kjeden fått 181 apotek. Suksessen skyldtes i stor grad Jesse Boots filosofi basert på store innkjøp, som gjorde det mulig å tilby gode varer til lave priser til kundene. Boots la også vekt på at det var viktig å se bra ut for å føle seg bra. Etterhvert ble Boots-navnet kjent for kvalitet, god service og fordelaktige priser. I 1930 var det over 1000 Boots-utsalg i Storbritannia.

Siden den gang har antallet apotek vokst jevnt og trutt og Boots er i dag den største aktøren innen helse og velvære i Storbritannia med mer enn 2300 Boots-utsalg i Storbritannia. Boots finnes i dag også i Norge, Thailand, Irland, Nederland og Korea.

I 1969 ble virkestoffet ibuprofen lansert som et resultat av 16 års forskning. Ibuprofen er i dag et velkjent og mye brukt smertestillende og betennelsesdempende stoff over hele verden. I 1985 mottok Boots the Queen’s Award for Technological Achievement for oppdagelsen og utviklingen av ibuprofen.

I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende serier, som for eksempel No7(1935), Seventeen (1968), Botanics(1995) og Soltan(1939).

Boots apotek ble lansert i Norge i 2008. Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service. 

 

Boots Norway © 2021