Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

WAP

WAP:7 Ear Ørevask for hund 50ml

WAP:7 Ear Wash er formulert for å skånsomt løse opp ørevoks, lindre kløe og fjerne smuss fra hundens ører.
Kr 299,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
918065

Produktbeskrivelse

WAP:7 Ear Wash er formulert for å skånsomt løse opp ørevoks, lindre kløe og fjerne smuss fra hundens ører.

Produktet kan brukes både til forebyggende formål og til rutinemessig rengjøring. Alle ingredienser er naturlige og økologiske.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes til katter, da den inneholder eteriske oljer. Kun beregnet for bruk i øret. Vær oppmerksom på at vi ikke anbefaler bruk av produktet ved skade på trommehinnen. Vi anbefaler alltid å konsultere en veterinær ved problemer for å finne årsaken til problemet. Hvis hunden eller katten ser ut til å ha vondt i ørene, eller hvis du har renset ørene i et par dager uten å bli bedre, er det lurt å bestille time hos veterinær for å få hjelp.

Innhold

Vann, Glyserin (Veg), Polysorbat 80, natrium bensoat, kalium sorbat, Coco Glucoside, Laktidsyre, Aloe barbadensis (Aloe vera) Bladjuice, Rosemarinus Officinalis blad (rosmarin) Olje, Calendula (Marigold) officinalis, E-vitamin (D-a-Tokoferol) *Alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse, vegansk og organisk

Dosering og bruk

Påfør 1-2 ganger daglig ved mer alvorlige plager. Brukes til daglig bruk etter behov. BRUK: Vi anbefaler at du undersøker hundens ører en gang i uken. Ørene skal aldri lukte vondt eller være røde og hovne på innsiden. Ha noen dråper WAP:7 Ear Wash i hundens ører og fyll opp øregangen. Masser forsiktig bunnen av øret for å løse opp ørevoks og smuss. Fjern eventuelt smuss med en bomullsdott. La hunden riste på hodet for å få all væske ut av ørene. Gjenta regelmessig og etter behov for å holde ørene rene.

Varenummer
918065
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra WAP

Boots Norway © 2024