Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

WAP

WAP hos Boots ApotekWAP hos Boots Apotek

WAP kvalitetspleie til hunder – WAP Dog Care er et alternativ til masseproduksjon og billige ingredienser som skader både hunder og miljøet. WAP tilbyr produkter av høy kvalitet med naturlige, økologiske og veganske ingredienser. WAP Dog Care prioriterer høykvalitets pleie for din hund, i harmoni med naturen, produsert med hjerte og lidenskap i Skåne. I deres utvalg finner du blant annet Wap zinksalve, WAP pelsvask og WAP poteolje/potestift. Gi hunden din den omsorgen den fortjener med WAP Dog Care.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024