Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Vectavir

Vectavir krem 1% 2g

Vectavir 1 % krem er et reseptfritt legemiddel som brukes for behandling av tidlige tegn på munnsår (herpes labialis) som skyldes Herpes simplex virus.
Kr 229,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
399782

Produktbeskrivelse

Vectavir 1 % krem er et reseptfritt legemiddel som brukes for behandling av tidlige tegn på munnsår (herpes labialis) som skyldes Herpes simplex virus.

Herpes simplex viruset forårsaker blemmer eller sår, først og fremst på leppene, men også i andre deler av ansiktet. Vectavir er en krem som inneholder et virushemmende middel, penciklovir. Penciklovir forhindrer vekst av herpesvirus i celler. Behandling med Vectavir forkorter tiden for infeksjonen, smerten og tilhelingen med inntil ett døgn. For å få en effektiv behandling og minimalisere infeksjonstiden, bør behandling skje så tidlig som mulig. Kremen virker både når den påføres i tidlige og senere stadier av sårutviklingen.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Vectavir krem dersom du er allergisk overfor penciklovir, famciklovir eller et av de andre innholdsstoffene i Vectavir. Kremen skal kun brukes på sår på lepper og i ansikt. Skal ikke påføres slimhinner. Unngå spesielt påføring i eller i nærheten av øynene. Kremen bør ikke gis til sterkt immunsupprimerte individer som AIDS-pasienter og transplanterte pasienter ettersom økt risiko for resistensutvikling ikke kan utelukkes hos disse pasientene. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Rådfør deg derfor med lege før bruk av Vectavir, hvis du er gravid eller har grunn til å tro at du er gravid. Det er ukjent om Vectavir går over i morsmelk. Rådfør deg derfor med lege før bruk under amming. Vectavir krem skal ikke brukes til barn under 12 år.

Innhold

Krem til behandling av tidlige tegn på munnsår forårsaket av Herpes simplex-virus (herpes labialis). Inneholder penciklovir. for voksne og barn over 12 år.

Dosering og bruk

Voksne og barn over 12 år: Kremen smøres på annenhver time på dagtid i 4 dager. Behandlingen skal påbegynnes så snart som mulig etter de første tegn til infeksjon (f.eks. kløe, stikkende følelse og smerte). Kontakt lege etter 4 dagers behandling hvis plagene blir verre eller ikke blir bedre. Må opbevares romtemperatur, høyst 30 C°. Må ikke fryses. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
399782
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024