Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Oppdatert 28.02.2023 Publisert 17.02.2023
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Utviklingen av No7 Menopause Skincare

Bakgrunnen for å lage No7 Menopause Skincare er tydelig forankret i forskning, forbrukerinnsikt og behov i markedet. I følge No7 BeautyCompany tilsier undersøkelser at verdenspopulasjonen av kvinner i overgangsalderen vil øke til 1,2 billioner kvinner innen 2030, med 47 millioner nye kvinner hvert eneste år. Huden påvirkes også av overgangsalderen, og No7 Menopause Skincare er utviklet spesielt for kvinner i overgangsalderen. Les mer om huden i overgangsalderen her.

 

No7 Menopause Skincare er utviklet sammen med over 7000 kvinner i overgangsalderen. De har vært med på alt fra forbrukerundersøkelser, tester av produktene, konsistensen og lukten, design på produktene, navn på serien og produktene, markedsføringskampanje, de har vært involvert i absolutt alt. I tillegg er No7 Menopause Skincare utviklet av forskere, som etter nesten fem års forskning og 20 års samarbeid med universitetet i Manchester, sitter på unik kunnskap om hvordan og hvorfor huden endrer seg når vi blir eldre.

Produktene er godkjent av hudleger til bruk for hud i overgangsalderen.

 

Se filmen med noen av damene som var med å utvikle serien her:  

Boots Norway © 2024