Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Huden i overgangsalderen

Visste du at overgangsalderen påvirker huden din også?

Selv om overgangsalderen oppleves ulikt for alle og kommer på forskjellig tidspunkt, er det spesifikke utfordringer med huden som forekommer oftere enn andre. Dette er blant annet gusten hud, linjer og rynker, tap av fasthet og elastisitet, tørrhet og lignende utfordringer rundt øynene. En av grunnene til at man opplever disse utfordringene er fordi huden er mottakelig for hormonelle endringer i kroppen. Forskjellige hudcelletyper har reseptorer som hormoner kan binde seg til og indusere endringer i måten disse celle oppfører seg på. Det er uten tvil nedgangen i hormonet østrogen som har størst innvirkning på huden i overgangsalderen.

 

Dette er noen av de mest vanlige utfordringene:

  • Sensitiv og tørr hud
  • Uren hud (hormonelle urenheter)
  • Rødhet og følsomhet
  • Ujevn hudtone og pigmentering
  • Kløe
  • Tap av fasthet og elastisitet
  • Mangel på glød
  • Skjørere hud og sår gror tregere

No7 MENOPAUSE SKINCARE

No7 sine forskere har utviklet No7 Menopause Skincare sammen med over 7000 kvinner i overgangsalderen og universitetet i Manchester – en av de fremste institusjonene på forskning på hudhelse. Les mer om utviklingen av serien her.

Etter nesten fem års forskning, forbrukerundersøkelser og instrumentelle studier er resultatet No7 Menopause Skincare.

Nøkkelingrediensene i serien er: Ceramider, Hyaluronsyre, Niaciniamid, isoflavoner fra soya, Japansk liljegress og No7 sitt patenterte peptidkompleks Matrixyl 3000Plus.

Ceramider er lipider som naturlig forekommer i kroppen. Disse binder hudcellene sammen for å unngå fuktighetstap og forhindre at ytre stressfaktorer skader huden.

Hyaluronsyre er en fuktighetsmagnet som kan oppbevare 1000 ganger sin egen vekt i fuktighet. Dette finnes også naturlig i kroppen og minskes i overgangsalderen på grunn av mangel på østrogen.

Niaciniamid er også kjent som B3-vitamin. Dette er en ingrediens som har mange ulike egenskaper, da den både balanserer og jevner ut huden, samt forsterker hudbarrieren.

Isoflavoner fra soya er et fytoøstrogen (plantebasert østrogen) som motarbeider reduksjonen av kollagen og østrogen i huden.

Japansk Liljegress kan hjelpe til å styrke hudbarrieren.

Matrixyl 3000PlusTM er No7 sin patenterte peptidkompleks. Neste generasjon anti-aldringsteknologi som bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker.

Sammensetningen av disse ingrediensene gjør at serien er spesialtilpasset å dekke mange av hudens vekslende og spesielle behov i overgangsalderen. Den bidrar til å redusere synlige tegn til tap av østrogen og kollagen i huden. Serien samlet skal gi huden mer glød, jevne ut linjer, få huden til å føles mer beroliget og hydrert, samt at hudtonen ser mer balansert ut og huden ser fastere ut.

Boots Norway © 2024