Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Resorb

Resorb Sport

Væskeerstatning med magnesium som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
Kr 149,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
884632

Produktbeskrivelse

Væskeerstatning med magnesium som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Resorb® Sport væskeerstatning forbedrer væskeopptaket ved fysisk anstrengelse og tilfører kroppen væske og salter. I tillegg inneholder Resorb® Sport magnesium som bidrar til: • Normal muskelfunksjon, og reduserer utmattelse og tretthet. Resorb® Sport kommer i praktiske forpakninger med et lettløselig pulver, som enkelt blandes ut i vann. Har en frisk sitrussmak.

Innhold

Glukose, syre (E330), surhetsregulerende middel (E331), mineraler (natriumklorid, kaliumklorid, kalsiumkarbonat, magnesiumoksid), skumreduserende middel (E1521), aromaer, lumpforebyggende middel (E551), søtningsstoff (E954). Kontrollér alltid informasjonen på forpakningen før bruk.

Dosering og bruk

Anbefales til voksne og barn over 11 år. 1 pose 2 ganger daglig. Dagsdosen bør ikke overskrides. Kosttilskuddet skal ikke brukes som et alternativ til variert kost. 1 porsjonspose løses opp i 250 ml vann. Rør godt om i glasset eller rist flasken til alt er er oppløst. Ikke bruk mineralvann.

Varenummer
884632
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Resorb

Boots Norway © 2024