Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Resorb

Resorb Boots væskeerstatning 10x9 g

Væskeerstatning med magnesium, C-vitamin, B2, B6 og B12. Smak av sitron/lime.
Kr 149,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
945009

Produktbeskrivelse

Væskeerstatning med magnesium, C-vitamin, B2, B6 og B12. Smak av sitron/lime.

En karbohydrat-elektrolyttløsning som forbedrer væskeopptaket ved fysisk aktivitet. Tilfører væske og salter, samt bidrar til normal energiomsetning, reduserer tretthet og utmatelse. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene fra oksidativt stress, og vitamin B2, B6 og B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon samt til normal energiomsetning. Anbefales til voksne og barn fra 11 år.

Forsiktighetsregler

Oppbevares tørt i romtemperatur. Ferdig blanding kan oppbevares i ett dørgn i kjøleskap. Produktet skal oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til en variert korst. Det er også viktig med en sunn livsstil.

Innhold

Glukose, syre (E330), mineraler (natriumklorid, kaliumklorid, kalsiumkarbonat, magnesiumoksid), surhetsregulerende middel (E331), skumdempende middel (E1521), aromaer, vitaminer (C,B2,B6,B12) klumpforebyggende middel (E551), søtningsmiddel (E954).

Dosering og bruk

1 porsjonspose 2 ganger daglig. Døgndosen bør ikke overskrides. En pose løses opp i 250 ml vann. Rør om eller rist. Ikke bruk mineralvann.

Varenummer
945009
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Resorb

Boots Norway © 2024