No7 Protect & Perfect

Protect and Perfect-serien bruker kraftige, konsentrerte ingredienser med klinisk dokumentert effekt. De bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker, og forebygger nye. Fuktighetsgivende og hjelper deg med å oppnå en synlig jevnere, yngre hud. 

Serum

Synlig yngre hud med vårt beskyttende og gjenopprettende No7 Protect & Perfect Intense ansiktsserum. Huden ser yngre ut etter kun 2 uker, og etter 4 uker er synligheten av dypere linjer og rynker redusert.

Ansiktsmaske

Serum-boostet dukmaske for ansikt og hals. Inneholder 7x konsentrasjonen av No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED serum.

Dagkrem

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Day Cream er en av våre bestselgende dagkremer. Den reduserer synligheten av linjer og rynker som man gjerne får i 35-45 års alderen, og bidrar til å forebygge utviklingen av nye.

Nattkrem

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Night Cream er en nattkrem som reduserer synligheten av linjer og rynker som man gjerne får i 35-45 års alderen, og bremser utviklingen av nye.

Øyekrem

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Eye Cream er en øyekrem spesielt tilpasset for det ømfintlige området rundt øynene. Den reduserer synligheten av linjer og rynker rundt øynene, og bidrar også til å redusere mørke ringer.

Rens

I No7 finner du renseprodukter tilpasset ulike behov og preferanser. Renseproduktene kommer i ulike konsistenser som gel, lotion, wash, mousse, smarte cleansing waters og ansiktsvann. Det finnes også renseservietter om man innimellom ønsker en quick-fix. Vi anbefaler at du alltid renser huden morgen og kveld. Uansett om du benytter sminke eller ei. En nyrenset hud er det beste utgangspunktet for en komplett hudpleierutine og gjør at huden får maksimalt utbytte av påfølgende produkter som serum, dagkrem og nattkrem.   

Boots Norway © 2021