Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Physiomer

Physiomer Nesespray Jet Strong 210 ml

PHYSIOMER Strong Jet har en sterk stråle og er tilpasset til kroniske symptomer, bihuleproblemer og brukes etter operasjon i nese og bihuler
Kr 139,-
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – for medlemmer av  Boots kundeklubb
  • Gratis frakt - over 199,- og på reseptvarer
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Trygg betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps
Varenummer
817200

Produktbeskrivelse

PHYSIOMER Strong Jet har en sterk stråle og er tilpasset til kroniske symptomer, bihuleproblemer og brukes etter operasjon i nese og bihuler

Physiomer nesespray Jet Strong brukes ved stort ubehag ved pusting pga kroniske lidelser i nese eller bihuler. Uten konserveringsmidler og drivgass. Inneholder rent, sterilt og isotont sjøvann. Inneholder over 80 mineraler og sporstoffer som finnes naturlig i sjøvannet. Alle disse mineralene bidrar til å lindre irritasjon i nese og opprettholder den naturlige funksjonen i neseslimhinnen.

For gravide og ammende

Kan brukes av alle.

Innhold

Natrium (Na+), Klor (Cl-), Kalium (K+), Kalcium (Ca++), Magnesium (mg++), Sulfat (SO4--) Zink (Zn++) Selen (Se++), Koppar (Cu++), Järn (Fe++)

Dosering og bruk

Brukes ved behov. Ved sårskorper eller tykt og varig nesesekret: Skyll grundig, rengjør godt og løsner effektiv overflødig slim. Forebygger infeksjoner og komplikasjoner i ører, nese og hals. Ved kronsik ubehag; Løsner støv, allergene forurensninger og mikroorganismer. Linderer kløe og neseirritasjoner. Fukter og gjenoppbygger neseslimhinnens funksjon som beskyttende barriere. Klinisk testet ved bruk etter kirurgi i nese og bihuler.

Varenummer
817200

Flere produkter fra Physiomer

Boots Norway © 2021