Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avent

Philips Avent Flaskevarmer

Gjør klar varm mat på noen få minutter med en flaskevarmer som styrer temperaturen for deg. Den smarte temperaturstyringen justerer varmemønsteret for rask oppvarming av melk og babymat.
Kr 899,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
881129

Produktbeskrivelse

Gjør klar varm mat på noen få minutter med en flaskevarmer som styrer temperaturen for deg. Den smarte temperaturstyringen justerer varmemønsteret for rask oppvarming av melk og babymat.

Flaskevarmeren holder melken varm i opp til 60 minutter, i tilfelle du trenger mer fleksibilitet rundt måltider. Etter dette slår varmeren seg av automatisk, slik at du ikke trenger å bekymre deg om dette. Flaskevarmeren tiner også melke- og babymatbeholdere raskt. Utformet for å passe Philips Avent og de fleste ledende flaskeog babymatmerker. Lett og rask både å bruke og rengjøre

Innhold

Praktiske detaljer: Farge: hvit Mål: 160,4 x 139,9 x 148,6 mm Spenning: 220 V - 50 hz Strømforbruk: 275 W Sikkerhetsklassifikasjon: Klasse 1 Innhold: 1 stk

Dosering og bruk

Legg flasken med melk i varmeren, fyll på vann i varmeren til det er på nivå med melken i flasken, angi melkevolumet på vribryteren og trykk på start. Den smarte temperaturstyringen tar seg av resten. Den justerer varmemønsteret på grunnlag av faktorer som mengden med melk i flasken, slik at varmeren varmer melken raskt og jevnt.

Varenummer
881129
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avent

Boots Norway © 2024