Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avent

Philips Avent Elektrisk Brystpumpe enkel

Elektrisk brystpumpe fra Philips Avent. Den nye naturlige bevegelsesteknologien gir balanse mellom suge- og brystvortestimulering.
Kr 2 199,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
887826

Produktbeskrivelse

Elektrisk brystpumpe fra Philips Avent. Den nye naturlige bevegelsesteknologien gir balanse mellom suge- og brystvortestimulering.

Den justerer seg sømløst fra stimuleringsmodus til pumpemodus. Den bløte og fleksible silikonputen tilpasser seg brystvorten og passer til 99,98% av brystvortestørrelser. Pumpen kan kun brukes med strøm. Pakken inneholder tåteflske 125ml med flaskesmokk 0m+, Pumpesett, motorenhet og adapter med ledning, 2 ammeinnlegg og 5 stk poser til oppbevaring av melk. Pumpen har et lukket system som gjør at melken ikke havner i rørene. Få deler som gjør den enkel å sette sammen og rengjøre. Pump når som helst og hvor som helst takket være den stillegående motoren. Brystpumpen husker de siste innstillingene automatisk, slik at det eneste du trenger å gjøre, er å sette deg ned og trykke på start.

Innhold

BPA-fri

Varenummer
887826
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avent

Boots Norway © 2024