Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Mustela

Mustela Maternite Stretch Marks Serum, 45ml

Serum for nylige oppståtte strekkmerker, til gravide og nybakte mødre.
Spesialpris Kr 189,95 Kr 379,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
880662

Produktbeskrivelse

Serum for nylige oppståtte strekkmerker, til gravide og nybakte mødre.

Mustela Maternite Stretch Marks Serum jobber målrettet for å forbedre utseendet på nylige oppståtte strekkmerker. Et fuktighetsgivende og mykgjørende serum som målretter seg mot nye strekkmerker oppstått under og etter svangerskapet: 1. Gjør strekkmerker mindre synlige.2. Øker hudens elastisitet. 3. Etterlater huden ekstra myk og smidig. Formulert med ingredienser av naturlig opprinnelse*, som Avokadoolje, rik på essensielle fettsyrer som bidrar til å gjenopprette og opprettholde den hydrolipidiske filmen som svekkes under graviditeten. Kompleks av Maracuja-olje og hyaluronsyre forbedrer utseendet på strekkmerker og etterlater huden smidig, mens Glyserin gir godt med fuktighet til huden. Serumet har en behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet. Uten parfyme. Trygg i bruk for både mor og barn, og med en sammensetning av ingredienser som er trygge under graviditet og amming. *96 % naturlige ingredienser. Mustela - hudpleieeksperter for babyer og mødre siden 1950. Mustela tilbyr et komplett utvalg av spesialtilpasset hudpleie for best å håndtere endringene i den delikate huden på baby, barn og mødre. Mustela er stolt av sine sterke relasjoner med helsepersonell for best mulig å gi trygg og effektiv hudpleie for både deg og din baby.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes på nye arr etter keisersnitt.

Innhold

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, 1,2-HEXANEDIOL, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID , TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CITRIC ACID.

Dosering og bruk

Serumet påføres med pipetten direkte på strekkmerkene. Masser inn med sirkulerende bevegelser. Bør brukes på nylig dannende strekkmerker morgen og kveld i minst 8 uker.

Varenummer
880662
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Mustela

Boots Norway © 2024