Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Mustela

Mustela Maternite Stretch Marks Cream, 150ml

Krem for å forebygge strekkmerker. Tilfører fuktighet og forsterker elastisitet i huden.
Spesialpris Kr 179,95 Kr 359,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
802809

Produktbeskrivelse

Krem for å forebygge strekkmerker. Tilfører fuktighet og forsterker elastisitet i huden.

Mustela Maternite Stretch Marks Cream er spesielt formulert for å forhindre synligheten av strekkmerker under graviditet og etter fødsel ved å: 1. Tilføre langvarig fuktighet. 2. Øke hudens elastisitet. 3. Redusere følelsen av stram hud. Kremen er formulert med ingredienser av naturlig opprinnelse*. Avokadoolje som er rik på essensielle fettsyrer med nærende egenskaper som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barriere som svekkes under graviditeten. Avokadopeptider forsterker hudens hydrolipidiske barriere og etterlater huden fuktet og beroliget. Kompleks av polyfenoler av Maracuja og Hamamelis planteekstrakt bidrar til å begrense utseendet av strekkmerker og etterlater huden smidig, mens Glyserin gir godt med fuktighet til huden. Kremen har en behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden. Etterlater huden myk, smidig og silkemyk. Dermatologisk testet. Mildt parfymert. Trygg i bruk for både mor og barn, og med en sammensetning av ingredienser som er trygge under graviditet og amming. *96 % naturlige ingredienser. Mustela - hudpleieeksperter for babyer og mødre siden 1950. Mustela tilbyr et komplett utvalg av spesialtilpasset hudpleie for best å håndtere endringene i den delikate huden på baby, barn og mødre. Mustela er stolt av sine sterke relasjoner med helsepersonell for best mulig å gi trygg og effektiv hudpleie for både deg og din baby.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes på nye arr etter keisersnitt.

Innhold

AQUA/WATER/EAU, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C10-18 TRIGLYCERIDES, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, HYDROLYZED AVOCADO PROTEIN, MALTODEXTRIN, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT.

Dosering og bruk

Kremen kan brukes fra starten på svangerskapet og til etter barnet er født. Påføres på mage, hofter, lår og bryster hver morgen og kveld. Påkledning kan gjøres raskt etter påføring.

Varenummer
802809
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Mustela

Boots Norway © 2024