Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Decubal

Decubal hos Boots ApotekDecubal hos Boots Apotek

Decubal – hudpleie utviklet for det nordiske klimaet

Decubal har i 50 år utviklet produkter som er spesielt tilpasset livet i Norden som er velegnet for hele familien. Decubal dekker hele kroppens behov med milde produkter for ansikt, kropp, hår og hodebunn. Alle produktene er utviklet i samarbeid med nordiske hudleger, og alle ingrediensene er nøye utvalgt med fokus på effektiv pleie av tørr og sensitiv hud. Alle Decubal-produktene er fri for parfyme og fargestoffer. Decubal fås kun på apotek, hvor du kan få råd og veiledning når det gjelder hvilke produkter som passer best til deg.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024