Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Kultfavoritter i apotek

Franske apotek er velkjente for sitt bugnende utvalg og kultfavoritter. Her til lands er apotek kanskje mer kjent for resept og plaster, men noe av den beste hudpleien finner man også der.

Vi har lett gjennom hyllene på Boots Apotek og funnet noen skikkelige favoritter, som vi mener fortjener kultstatus.

Et såkalt “kultprodukt” er et produkt som beholder sin popularitet over tid og er likt av en bred målgruppe, uavhengig av hudtype. Det betyr at disse produktene passer for de fleste og mange har gode opplevelser med det.

Ikke alle kultfavoritter er ment å se fancy ut, det gjelder også her. Et kultprodukt fra apotek skal gjerne se litt «apotekete» ut, ikke være for dyrt, og viktigst av alt: formelen funker.  I Norge har det ikke vært så stor fokus på kultprodukter i apotek, det håper vi å gjøre noe med. Apotek er en av de desidert beste stedene å finne ny hudpleie.


KULTFAVORITTENE

Her er våre favoritter, som vi herved nominerer til kultstatus, fra sortimentet hos Boots Apotek.

No7 Resurfacing Peel. Om det er glød og mer spenst i huden du er ute etter, så er No7 Resurfacing Peel svaret. Det er en maske, som skal sitte på huden i 5 minutter, skylles av og deretter påfører man serum og fuktighetskrem. Formelen har en gélkonsistens og kjennes lett på huden. Produktet inneholder glycolic acid, som eksfolierer, reduserer linjer, pigmentering og gir glød. Dette passer, og kan gi fordeler, for alle hudtyper. Har man sensitiv hud, skal man allikevel være litt ekstra varsom. Dette er en av de beste eksfolieringene på markedet!

Avéne Cicalfate+ Repairing Protective Cream. Kremen kan brukes til nesten alt. Spesielt rød, sår og sprukken hud, men også tørr og sensitiv hud. Formelen er beroligende, rensende, reparerende, mykgjørende og beskyttende. Dette er kremen man gjerne kan ha hjemme, til store og små hudproblemer. Kremen er visstnok også en av Hailey Biebers favoritter. Teksturen er ganske lett og absorberer godt. Har man tatt for hardt i med syrer, retinol eller lignende, kan denne kremen roe ting ned og gi hudbarrieren litt sårt tiltrengt støtte. Den kan også, med fordel, brukes etter eksfoliering med Resurfacing Peel.

Boots Ingredients. Denne serien har vi først stiftet kjennskap til den siste tiden og her er det mye bra! Vi har falt veldig for kombinasjonen bakuchiol, som kan være et alternativ til retinol, polyglutamic acid, som gir masse fukt og glød til huden og salicylic acid, som løser opp talg i porene og motvirker kviser og sorte prikker. Det fine her er at man får 3 serum for prisen av to, så man får mye serum for pengene.


No7 Firming Booster Serum skal gi fastere hud og den har en påføring, med små massasjekuler, som både hjelper produktet å penetrere huden bedre, i tillegg til å gi huden litt massasje. Formelen inneholder blant annet fuktighetsgivende ingredienser og peptider, som skal stramme opp huden. Dette føles som et veldig eksklusivt produkt! 

A-Derma Exomega Control Shower Oil er dusjoljen alle burde ha i vinterhalvåret. Bonus: den kan også brukes som ansiktsrens, eller som håndvask, for å forhindre tørre hender, og er supermild mot huden! Den inneholder blant annet omega-6, havreekstrakt og glycerin. Nydelig for tørr, irritert hud, eller hud med atopisk eksem eller kløe.

No7 Squalane Facial Capsules. Ingen hemmelighet at squalane er en favorittolje. Den passer for alle hudtyper og føles lettere på huden enn andre oljer. Squalane er også en ingrediens vi allerede har i huden vår. Bruk gjerne en kapsel som siste steg i hudpleierutinen på kvelden, for å holde fukt i huden og øke elastisiteten. Kapslene beskytter formelen fra lys og luft, slik at oljen er «fersk» hver gang man bruker dem.

Bepanthen SensiCalm inneholder en spesiell lipidlamellteknologi, som fremmer gjenoppbygging av den naturlige hudbarrieren og hjelper huden med å heles samt reduserer kløe. Den kan også brukes til spedbarn. Bepanthen SensiCalm krem er beregnet til bruk på uskadet hud, for å lindre kløe og rødhet forårsaket av hudirritasjoner hos spedbarn, barn og voksne. Hudirritasjoner forekommer f.eks. i forbindelse med tørr hud, atopisk utslett, eksem og allergiske reaksjoner. Medisinsk utstyr.

Boots Norway © 2024