Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

No7

No7 Laboratories RESURFACING PEEL 15% Glycolic Acid

Følelsen av fornyelse. En eksfolierende ansiktsbehandling med 15 % glykolsyre som fjerner døde hudceller og etterlater huden mykere, jevnere og full av glød.
Spesialpris Kr 149,- Kr 499,-
4 999,00/l
 • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
 • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
 • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
 • Alltid gratis frakt – for medlemmer av  Boots kundeklubb
 • Gratis frakt - over 199,- og på reseptvarer
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
 • Trygg betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps
Varenummer
766582

Produktbeskrivelse

Følelsen av fornyelse. En eksfolierende ansiktsbehandling med 15 % glykolsyre som fjerner døde hudceller og etterlater huden mykere, jevnere og full av glød.

Peeling med glykolsyre er en effektiv og sikker måte å fornye huden på. Glykolsyre bidrar til å fjerne døde hudceller og fremmer en strålende og myk hud. I tillegg bidrar glykolsyre til å fremme revitalisering av hudoverflaten som fører til en jevnere og glattere hud.

Forsiktighetsregler

Dette produktet inneholder alfahydroksysyre (AHA) som kan gjøre huden mer sensitiv for sol. Vi anbefaler derfor å begrense soleksponering og bruke solfaktor mens du bruker produktet og inntil 1 uke etter. Unngå kontakt med øyne og lepper. Dersom produktet ommer i kontakt med øynene, skyll umiddelbart godt med vann. Må ikke påføres tørr, irritert eller sprukken hud. Skulle det oppstå ubehag under bruk, avslutt bruken umiddelbart og skyll ansiktet grundig med vann. Bruk kun som anvist. Dersom det oppstår vedvarende irritasjon eller ubehag, avslutt bruken og søk medisinsk hjelp. Dette produktet må ikke brukes sammen med andre produkter som inneholder Retinol eller produkter som inneholder andre syrer, dette inkluderer også retinsyre, AHA eller BHA (betahydroksysyre). Ikke bruk voks eller andre eksfolierende produkter 24 timer før eller etter å ha påført produktet da det kan øke risikoen for hudirritasjon. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold

Aqua (Water), Glycolic acid, Alcohol denat., Glycerin, Sodium hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA.

Dosering og bruk

Påføres på tørr, nyrenset hud inntil 3 ganger ukentlig, med minst 1 dags pause mellom bruk. Påføres ansiktet ved hjelp av fingertuppene eller en bomullspad, unngå øye- og leppeområdet. La det virke i 5 minutter før ansiktet skylles grundig med vann, eller fjern produktet med en fuktet klut. Avslutt med ditt favoritt No7 serum og nattkrem. For å redusere sjansen for en allergisk reaksjon under bruk anbefaler vi at man gjør en patchtest/lappetest 24 timer før bruk. Påfør en liten mengde produkt på undersiden av overarmen, la det sitte på i 5 minutter før det skylles av. Dersom det oppstår ubehag eller irritasjon på huden under eller etter testen, skyll grundig og avslutt bruken av produktet. Advarsel: Produktet kan gi en prikkende følelse.

Varenummer
766582

Flere produkter fra No7

Boots Norway © 2021