Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Ducray

Ducray Squanorm Shampoo Dry 200ml

Sjampo målrettet til hodebunn med flass som skyldes tørr hodebunn.
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
994804

Produktbeskrivelse

Sjampo målrettet til hodebunn med flass som skyldes tørr hodebunn.

Squanorm Dry er en sjampo for hodebunn med tørr, hvit flass, kløe og irritasjon, som ikke skyldes kronisk hudsykdom. Sjampoen reduserer tørre flass og irritasjon, og renser hodebunnen grundig. Formuleringen beroliger tørr og irritert hodebunn, og gir en langvarig effekt. Den kremete konsistensen gir en behagelig og skånsom rengjøring, samtidlig som håret etterlates mykt og velduftende. Kan brukes i farget hår. Bionedbrytbart produkt i overensstemmelse med internasjonal standard OECD 301B.

Forsiktighetsregler

Fra 12 år.I tilfellet av kontakt med øynne, skyll grundig med vann.

Innhold

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL BETAINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOLIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, PIROCTONE OLAMINE, POLYQUATERNIUM-10 SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL.TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Dosering og bruk

Påfør i vått hår, masser lett og skyll ut. Gjenta og la virke i 2-3 min. og skyll deretter grundig. Gjentakelsen gjør at de aktive ingrediensene får tid til å virke i hodebunnen. Intensiv pleie: 3 ganger i uka i 4 uker. Vedlikeholdelse: 1 gang i uka. Bruk Elution Shampoo ved øvrige hårvask.

Varenummer
994804
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Ducray

Boots Norway © 2024