Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

DUCRAY

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Som et av Europas fremste problemløsende dermokosmetiske merke, er Ducray ekspert på problemløsende pleie både til hud og hår-relaterte indikasjoner. Ducray har pleie målrettet mot hud med en rekke problemområder, inkludert seboreisk eksem, psoriasis, flass, eksem, akne, svette og pigmentflekker. Alle produktene er utviklet i samarbeid med både helsepersonell, forskere og pasienter, for å sørge for at produktene ikke bare er effektive, men også enkle og behagelige å bruke. Med over 100 kliniske studier, og nesten 50 vitenskapelige publikasjoner, har produktene nøye dokumentert effekt og kan brukes alene, i kombinasjon med eller som oppfølgning til medisinske behandlinger for et mer effektivt og behagelig behandlingsforløp.

Formålet er å forbedre hverdagen og livskvaliteten for personer som lever med en hudlidelse.

Boots Norway © 2024