Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Ducray

Ducray Melascreen UV Fluid Dagkrem 50ml

Ansiktskrem som motvirker og reduserer mørke flekker og beskytter huden med SPF50+. Tendens til pigmentflekker.
Kr 379,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
975793

Produktbeskrivelse

Ansiktskrem som motvirker og reduserer mørke flekker og beskytter huden med SPF50+. Tendens til pigmentflekker.

Melascreen UV Fluid SPF50+ er en ansiktskrem målrettet hud med tendens til pigmentflekker, som i tillegg til å motvirke og redusere mørke flekker, beskytter huden med SPF50+. Kremen er vann- og svetteresistent og har en dry-touch konsistens som trekker raskt inn og er usynlig på huden. Dette produktet passer perfekt til deg med pigmentflekker som ønsker en dagkrem og solkrem i ett. Sammensetting av komplementære aktive ingredienser: Patenteret bredspektret (UVB, UVA, blått lys) fotostabilt, fotobeskyttende system, som beskytter huden mot påvirkning utenfra (forureningspartikler). Azelainsyre anerkjent for å regulere overproduksjon av melanin, som er årsak til pigmentflekker. Kan brukes under graviditet og amming. God som sminkebase.

Forsiktighetsregler

Ved bruk av mindre mengde enn anvist, reduseres beskyttelsen betraktelig. UNNGÅ kontakt med øynene. Skyll grundig med vann ved kontakt med øynene. Unngå solen i de varmeste timene mellom 11-16. Bruk beskyttende bekledning (bredremmet hatt, solbriller, t-shirt osv.). Opphold deg ikke i solen for lenge, selv med solkrem på. Overdreven soleksponering er skadelig.

Innhold

WATER (AQUA), C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH), PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE, GLYCERIN, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, TAPIOCA STARCH, VP/EICOSENE COPOLYMER, AZELAIC ACID, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL DIBEHENATE, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, RED 33 (CI 17200), SODIUM HYDROXID, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM

Dosering og bruk

Påfør 2 ml/cm2 i ansikt, på hals, nakke og hender før soleksponering, for maksimal beskyttelse. Gjenta påføringen ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt etter bading, svetting og tørking med håndkle.

Varenummer
975793
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Ducray

Boots Norway © 2024