Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Ducray

Ducray Elution Shampoo 200ml

Supplerende sjampo for hår og hodebunn i flassbehandling, eller for å forlenge og vedlikeholde effekten av behandling mot flass.
Kr 309,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
803332

Produktbeskrivelse

Supplerende sjampo for hår og hodebunn i flassbehandling, eller for å forlenge og vedlikeholde effekten av behandling mot flass.

Elution Shampoo er målrettet til hår og hodebunn som gjennomgår flassbehandlig eller som nylig har gjennomgått det. Den virker supplerende ved behandlig og forlenger effekten. Sjampoen kan anbefales å bruke etter behandlig da den også motvirker tilbakefall, samtidlig som den demper kløe, motvirker flass og beroliger hodebunnen. Med mild duft og en behagelig konsistens som etterlater håret mykt. *Biologisk nedbrytbart produkt i henhold til den internasjonale OECD-standard 301B.

Forsiktighetsregler

Fra 12 år. Skyll godt med vann hvis du får produktet i øynene.

Innhold

WATER (AQUA). SODIUM LAURETH SULFATE. GLYCINE. GLYCERIN. LAURYL BETAINE. ACRYLATES COPOLYMER. METHYL GLUCETH-20. PEG-7 GLYCERYL COCOATE. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCOL PALMITATE. GLYCOL STEARATE. HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. PANTHENOL. PANTOLACTONE. PHENOXYETHANOL. PIROCTONE OLAMINE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. ZINC GLYCINATE

Dosering og bruk

Påfør i vått hår, masser lett inn og skyll ut. Gjenta og la virke i 2-3 minutter, og skyll deretter grundig ut. Anvendes etter behov.

Varenummer
803332
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Ducray

Boots Norway © 2024