Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Ducray

Ducray Creastim Reactive Lotion serum til hodebunn 60ml

Effektivt og lett serum utviklet mot periodisk hårtap.
Kr 399,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
894874

Produktbeskrivelse

Effektivt og lett serum utviklet mot periodisk hårtap.

Ducray Creastim Lotion er et serum spesielt utviklet for periodisk hårtap, og det viser dokumentert effekt på bare én måned. Hårserumet jobber målrettet med å styrke og nære både hodebunnen og håret. Med en lett og myk konsistens unngår man den oljete følelsen. Det absorberes raskt, og påføringen er enkel og behagelig. Creastim Lotion kan trygt brukes under graviditet fra andre trimester, samt under amming eller i forbindelse med og etter kreftbehandling. *Klinisk studie utført på 51 kvinner. Anvendte Creastim Lotion 3 ganger i uken i 2 måneder.

Forsiktighetsregler

Unngå kontakt med øynene.

For gravide og ammende

Fra andre trimester.

Innhold

WATER (AQUA), ALCOHOL (ALCOHOL DENAT), HEXYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2., BIOTIN, CARAMEL, CREATINE, DEXTRAN, FRAGRANCE (PERFUME), PANTHENOL, PANTOLACTONE, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL NICOTINATE.

Dosering og bruk

Påfør 4 doser av 0,6 ml i hele hodebunnen, enten tørr eller håndkletørt, 3 ganger i uken (helst om kvelden). Masser inn med fingerspissene for å øke absorberingen, og ikke skyll ut. Håret må tidligst vaskes 2 timer etter påføring. Bruk Creastim Lotion i minimum 2 måneder.

Varenummer
894874
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Ducray

Boots Norway © 2024