Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cetaphil

Cetaphil Moisturizing Cream 250g

Cetaphil Moisturizing Cream er en intensiv fuktighetskrem for tørr, svært tørr og sensitiv hud. For områder som krever intensiv fuktighet som tørre føtter, legger og albuer.
Kr 259,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
954559

Produktbeskrivelse

Cetaphil Moisturizing Cream er en intensiv fuktighetskrem for tørr, svært tørr og sensitiv hud. For områder som krever intensiv fuktighet som tørre føtter, legger og albuer.

Cetaphil Moisturizing Cream er en intensiv fuktighetskrem med en formel som tilfører fuktighet innen 48 timer og gjenoppretter hudbarrieren på bare 1 uke. Beroliger svært tørr, irritert og sensitiv hud. Inneholder søtmandelolje, niacinamid, pantenol og vitamin E som bidrar til å gjenopprette hudbarrieren. For områder som krever intensiv fuktighet som tørre føtter, underben og albuer. Cetaphil beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere.

Innhold

AQUA, GLYCERIN, PETROLATUM, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PEG¬ 30 STEARATE, PANTHENOL, NIACINAMIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTOLACTONE, DIMETHICONOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, BHT, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Dosering og bruk

Påfør rikelig med krem på kroppen for å tilføre fuktighet og beskytte hud som er svært tørr og ømfintlig mot tap av fuktighet

Varenummer
954559
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cetaphil

Boots Norway © 2024