Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

CETAPHIL

Cetaphil er et skånsomt og pålitelig hudpleiemerke som har eksistert i over 75 år, og som anbefales av leger og hudleger over hele verden. Cetaphils produkter for ansikt og kropp er fuktighetsgivende og beskyttende, med effektive ingredienser spesielt tilpasset for sensitiv hud. Cetaphil tilbyr dermatologisk hudpleie som beskytter mot følgende fem tegn på sensitiv hud: Tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere. Cetaphils hudpleieprodukter brukes daglig av millioner av mennesker over hele verden for å bedre hudens motstandskraft.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024