Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cetaphil

Cetaphil Gentle Skin Cleanser 473ml

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en renseprodukt for både ansikt og kropp. Tilpasset normal til tørr og sensitiv hud. Fukter når den renser, for å berolige og fylle på hudens fuktighet.

Kr 219,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
854332

Produktbeskrivelse

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en renseprodukt for både ansikt og kropp. Tilpasset normal til tørr og sensitiv hud. Fukter når den renser, for å berolige og fylle på hudens fuktighet.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser er et klinisk dokumentert renseprodukt som fjerner smuss og eventuell sminke skånsomt fra ansikt og kropp samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbarriere. Med niacinamid, fuktighetsgivende glyserin og pantenol. Tetter ikke porene. Uten parfyme. Kan brukes med eller uten vann. Cetaphil beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere.

Innhold

AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, NIACINAMIDE, PANTOLACTONE, XANTHAN GUM, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.

Dosering og bruk

Bruk med vann: For bruk på ansikt og kropp. Påføres og masseres forsiktig utover huden. Skyll av. Bruk uten vann: Påføres rikelig og masseres forsiktig utover huden. Fjern overskytende renseprodukt med en myk klut, slik at det etterlates en tynn, transparent film på huden.

Varenummer
854332
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cetaphil

Boots Norway © 2024