Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cetaphil

Cetaphil Daily Facial Cleanser 236ml

Gelrens tilpasset fet/blandingshud og sensitiv hud i ansiktet. Rengjør i dybden samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbarriere og balanserer pH-nivået.
Kr 149,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
987403

Produktbeskrivelse

Gelrens tilpasset fet/blandingshud og sensitiv hud i ansiktet. Rengjør i dybden samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbarriere og balanserer pH-nivået.

Cetaphil Daily Facial Cleanser er en lavt skummende gelrens for ansiktet som rengjør i dybden samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbarriere og balanserer pH-nivået. Tetter ikke porene og er ikke-irriterende. Klinisk dokumentert å fjerne smuss, overflødig olje og sminke uten at huden føles tørr eller stram. Med glycerin niacinamid og pantenol. Cetaphil beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere.

Innhold

AQUA, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PANTHENOL, NIACINAMIDE, PANTOLACTONE, ACRYLATES/C ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PARFUM, AMYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID.

Dosering og bruk

Påfør en liten mengde på våt hud, masser og skyll av.

Varenummer
987403
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cetaphil

Boots Norway © 2024