Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Buddy

Buddy Duckalicious godbiter til hund 200g

Hundesnacks fra Buddy inneholder alltid naturlige råvarer, høyt kjøttinnhold, bær og erter samt grønnsaker i stedet for mais og korn. Inneholder ikke tilsetningstoffer, gluten eller GMO.
Kr 99,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
992598

Produktbeskrivelse

Hundesnacks fra Buddy inneholder alltid naturlige råvarer, høyt kjøttinnhold, bær og erter samt grønnsaker i stedet for mais og korn. Inneholder ikke tilsetningstoffer, gluten eller GMO.

En myk og smakfull hundegodbit laget av and og rosmarin, rik på protein og omegafett. Inneholder 45 % kjøtt, 55 % grønnsaker, frukt og supermat. Ingrediensene er 100 % naturlige og fri for tilsetningsstoffer. Perfekt som belønningsgodbit under trening!

Innhold

andeprotein 30 %, gule erter, flytende vegetabilsk stivelse, hydrolysert fjærkreprotein, kollagen, fjærkreleversaus 5 %, tørket rosmarin 1 %, lakseolje

Dosering og bruk

Bruk som belønning for positiv motivasjonstrening. Produktet erstatter ikke normalt kosthold. Sørg for at vann alltid er tilgjengelig for hunden din og husk foringsregimet.

Varenummer
992598
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Buddy

Boots Norway © 2024