Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

BUDDY

Buddy Petfoods hos Boots ApotekBuddy Petfoods hos Boots Apotek

Buddy Petfoods revolusjonerer hundeforindustrien ved å tilby et friskt og naturlig alternativ til masseprodusert snacks fylt med fyllstoffer og kunstige tilsetningsstoffer, Produsert i samarbeid med veterinær. Buddy er naturlig og sunn hundemat, full av vitaminer, mineraler og aminosyrer, og er garantert fri for korn, sukker, gluten og soya. Her finner du mange produkter med kun et protein, som passer spesielt følsomme og allergiske hunder.

Produktene lages av ferske råvarer med bær og grønnsaker. Produktene er skånsom tilberedt, med lavt trykk og lav varme, noe som gjør at produktene bevarer naturlig næring, smak og duft.

BUddy Petfoods bruker ferskt og lufttørket kjøtt som primæringrediens i alle produktene sine. Ingen kunstige tilsetningsstoffer, sukker eller GMO, kun naturlige råvarer.  Som erstatning for fyllstoffer som ofte benyttes i dyrefor, bruker vi grønnsaker og superFood som bær og erter.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024