Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Pharmaceuticals Cracked Heel Balm 50ml

Fotkrem som gjenoppretter tørre og sprukne hæler. Kremen er lett å påføre og etterlater huden med en myk og smidig følelse.
Kr 99,90
1 998,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
766396

Produktbeskrivelse

Fotkrem som gjenoppretter tørre og sprukne hæler. Kremen er lett å påføre og etterlater huden med en myk og smidig følelse.

Fotkremen inneholder 25 % karbamid for intensiv fuktighet som gir en synlig forbedring etter én dag. Endelig resultat kan sees etter to uker.

Forsiktighetsregler

Oppbevares utilgjengelig for barn. Kun for utvortes bruk. Skal ikke brukes på sår, irritert eller skadet hud, eller på åpne, blødende eller infiserte sprekker. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i øynene, skyll umiddelbart godt med vann. Oppbevares tørt og kjølig. Produktet er egnet for diabetikere, men sjekk føttene dine regelmessig og konsulter lege eller fotterapeut ved behov. Avslutt bruken umiddelbart ved tegn til irritasjon.

Innhold

Aqua, Urea, Lanolin, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Hexyl laurate, Polyglyceryl-4 isostearate, Phenoxyethanol, Parfum, Dipropylene glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, BHT.

Dosering og bruk

For bruk på hæl og fot. Vask og tørk hendene før og etter bruk. Påføres to ganger daglig (morgen og kveld) på rue, tørre og sprukne hæler. Masseres inn og la kremen tørke. Når huden er gjenopprettet, benytt Boots Dry & Cracked Foot Softener eller annen fuktighetsgivende fotkrem for å opprettholde resultatet.

Varenummer
766396

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2021