Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Zyx

Zyx sugetabletter appelsin/honning 3 mg 20 stk

Zyx lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg for voksne og barn over 6 år.
Kr 129,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
178447

Produktbeskrivelse

Zyx lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg for voksne og barn over 6 år.

Zyx er et reseptfritt legemiddel som inneholder benzydaminhydroklorid. Lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg, som ved forkjølelse og vondt i halsen. Sugetablett med appelsin/honning smak. For voksne og barn over 6 år. Zyx har også en lett lokalbedøvende effekt.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Zyx sugetabletter hvis du er allergisk (overfølsom) overfor benzydaminhydroklorid eller et av de andre innholdsstoffene i Zyx sugetabletter. Skal ikke brukes om du har eller har hatt astma, eller er overfølsom mot acetylsalisylsyre eller andre legemidler mot feber, smerter eller betennelse. Inneholder aspartam og skal ikke tas av personer med fenylketonuri. Les pakningsvedlegget før bruk. Behandlingen skal ikke pågå lenger enn 7 dager.

For gravide og ammende

Zyx sugetabletter skal ikke brukes under graviditet og amming, da det ikke foreligger kliniske data på bruk hos gravide og ammende kvinner. På grunn av legemiddelformen er legemidlet ikke anbefalt til barn under 6 år.

Innhold

Zyx inneholder virkestoffet benzydaminhydroklorid 3 mg (tilsvarende 2,68 mg benzydamin). Andre innholdsstoffer er isomalt(E 953), levomentol, eukalyptusolje, sitronsyremonohydrat,acesulfamkalium, kinolingult ((E 104) og para orange (E 110).

Dosering og bruk

Vanlig dose for voksne og barn over 12 år: 1 sugetablett 3 ganger daglig i høyst 7 dager. Barn 6-12 år: 1 sugetablett 3 ganger daglig i høyst 7 dager under tilsyn av voksen. Kontakt lege eller tannlege dersom symptomene ikke har gått over innen 3 dager. For å oppnå maksimal effekt skal sugetabletten smelte langsomt i munnen. Sugetablettene skal ikke svelges hele eller tygges. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
178447
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Zyx

Boots Norway © 2024