Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Zonnic

Zonnic munnpulver mint 4 mg 20 poser

Zonnic Porsjonspose 4 mg er et reseptfritt legemiddel til bruk mot nikotinabstinens i røykfrie perioder og ved røykeavvenning. Til voksne over 18 år.
Kr 99,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
373790

Produktbeskrivelse

Zonnic Porsjonspose 4 mg er et reseptfritt legemiddel til bruk mot nikotinabstinens i røykfrie perioder og ved røykeavvenning. Til voksne over 18 år.

Zonnic inneholder nikotin som demper nikotinsug og abstinenssymptomer når du slutter å røyke, og motvirker dermed tilbakefall hos røykere som er motiverte for å slutte, eller gjøre røykereduksjon lettere hos røykere som ikke kan eller vil slutte helt å røyke. Når du plutselig slutter å tilføre kroppen nikotin i form av tobakk, får du ulike typer ubehag som kalles abstinenssymptomer. Ved hjelp av Zonnic kan du forebygge eller i det minste redusere dette ubehaget, ved å fortsette å tilføre kroppen en liten mengde nikotin i en kortere periode. Mintsmak.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Zonnic dersom du er allergisk overfor nikotin eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet, ikke røyker, har alvorlig hjertesykdom (f.eks. ustabil angina pectoris, alvorlig hjerterytmeforstyrrelse) eller nylig (de siste 3 månedene) har hatt et hjerteinfarkt eller slag. Rådfør deg med lege eller apotek eller sykepleier før du bruker Zonnic dersom du har hjerte- eller blodsirkulasjonsforstyrrelser, ubehandlet høyt blodtrykk, alvorlig leversykdom, alvorlig nyresykdom, diabetes og bruker insulin, magesår, hyperaktiv skjoldkjertel eller en svulst i binyrekjertelen. Zonnic inneholder aspartam. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Gravide skal kun bruke Zonnic etter rådføring med helsepersonellet som følger deg opp i svangerskapet, fastlegen eller en lege ved et senter som er spesialisert innen røykeavvenning. Zonnic bør unngås ved amming da nikotin finnes i morsmelk og kan påvirke barn som ammes. Personer under 18 år bør ikke bruke Zonnic, hvis ikke det er foreskrevet av en lege. Riktig dose for voksne kan gi alvorlig forgiftning eller ta livet av små barn. Det er derfor helt nødvendig at du til enhver tid oppbevarer Zonnic utilgjengelig for barn.

Innhold

Nikotin 4 mg, aspartam, mikrokrystallinsk cellulose, askorbylpalmitat, trinatriumfosfat, acesulfamkalium. Mintsmak

Dosering og bruk

Voksne over 18 år: Legg en porsjonspose under overleppen og la den være der i ca. 30 minutter. Flytt av og til porsjonsposen rundt med tungen. I begynnelsen av behandlingen kan 1 porsjonspose tas hver eller annenhver time. I de fleste tilfeller er 8-12 porsjonsposer daglig tilstrekkelig. Det skal ikke brukes mer enn 24 porsjonsposer daglig. Rådgivning og støtte øker vanligvis sjansen for å lykkes med røykeslutt. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
373790
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Zonnic

Boots Norway © 2024