Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Wortie

Wortie Vortefjerner 50 ml

Wortie er en enkel og hurtig hjemmebehandling for å fjerne uønskede vorter. Enkel å dosere og kontrollere ved at den bare fryser vorten, og ikke omkringliggende hud. Egnet for voksne og barn over 4 år. Medisinsk utstyr.
Kr 359,90
7 198,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
909209

Produktbeskrivelse

Wortie er en enkel og hurtig hjemmebehandling for å fjerne uønskede vorter. Enkel å dosere og kontrollere ved at den bare fryser vorten, og ikke omkringliggende hud. Egnet for voksne og barn over 4 år. Medisinsk utstyr.

Wortie bruker en patentert teknikk for rask og enkel behandling av hånd og fotvorter. Fryser bare på vorten. Nøyaktig frysing minimerer fare for skade på omkringliggende hud, takket være den unike metalltuppen. Ingen løse deler å montere. Ingen direkte kontakt mellom gass og hud.

Forsiktighetsregler

Bruk IKKE Wortie: På barn under 4 år. Hvis du har diabetes eller har dårlig blodsirkulasjon i hender eller føtter. På områder med tynn hud som ansikt, armhuler, bryst, baken eller kjønnsorganer. På fødselsmerker, hudflekker, vorter med hårvekst eller hud med avvikende utseende. På hud som er følsom, betent, skadet eller på annen måte er påvirket av utslag kløing etc. Om du føler deg usikker på om det er en hånd eller fotvorte. Rådfør deg med din lege hvis du er usikker. Om du er gravid eller ammer, rådfør deg med din lege før behandling. Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Trykkbeholder: Må ikke utsettes for direkte sollys eller temeraturer over +50 grader. Må ikke punkteres eller brennes. Gjelder også tomme beholdere. Spray ikke mot åpen flamme eller glødende materialer. Oppbevares adskilt fra antenningskilder. Røyking forbudt. Av sikkerhetshensyns skal behandling av barn alltid utføres av en voksen. Bruk ikke overdrevent sterkt trykk når du trykker frysestiften mot hånd/fotvorten. Frysestiften skal ikke trykkes mot hånd/fotvorten i lengre enn anvist tid; 20 sekunder (håndvorte) / 40 sekunder (fotvorte). Om ønskelig kan frysestiften rengjøres med alkohol (for desinfeksjon) mellom hver behandling. Om flere vorter befinner seg i nærheten av hverandre, behandle hver vorte hver for seg.

For gravide og ammende

Skal ikke brukes hvis du er gravid eller ammer uten at du har rådført deg med din lege først.

Innhold

Dimethylether

Dosering og bruk

1. Fjern hetten og sett flasken vertikalt på et bord eller stødig underlag. Hold flasken i plastkragen. 2. Hold flasken på bordet: skru sikkerhetssperren til 1 - trykk ned sikkerhet sperren i 3 sekunder (du vil høre en hissende lyd). 3. Sjekk at sikkerhetssperren automatisk har gått tilbake til 0. Vent i 2 sekunder mens frysestiften blir kald. 4. Hold frysestiften på vorte (20 sekunder for vorte på hånd og 40 sekunder for vorte på fot). Merk! Når du holder frysestiften mot hånd/fotvorten kan man kjenne en lett smerte eller stikkende følelse. Dett er normalt og skal gå over i løpet av noen timer.

Varenummer
909209
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024