Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Vortefri

Vortefri Pen 3 ml

VorteFri PEN, et skånsomt og effektivt vortemiddel til hånd- og fotvorter. Medisinsk utstyr.
Kr 409,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
867416

Produktbeskrivelse

VorteFri PEN, et skånsomt og effektivt vortemiddel til hånd- og fotvorter. Medisinsk utstyr.

VorteFri PEN inneholder maursyre som effektivt tørker ut vorter, slik at kroppen avstøter den. Enkel og smertefri behandling; påføres kun én gang i uken i ca 5-15 uker. Egnet til vorter på hender, føtter, albuer og knær. Behandlingen er skånsom og er derfor egnet til barn fra 4 år, diabetikere, gravide og ammende. Barn under 4 år kan også behandles, men rådfør med lege eller helsestasjon først. Spesielt godt egnet til de minste barna, da det ikke er fare for søl ved påføring. Barnet kan behandles på en trygg og effektiv måte. Les alltid pakningsvedlegget for bruk. Holder til 30 behandlinger.

Forsiktighetsregler

VorteFri er etsende og har en irriterende og sterk lukt. Skal ikke innåndes. Kun til utvortes bruk. Bruk ikke for mye! Oppbevares utilgjengelig for barn. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Kan anvendes under graviditet og amming.

Innhold

Maursyre, vann, glyserol, sitronolje

Dosering og bruk

Bløtgjør vorten før behandling og pirk forsiktig bort eventuell hud som ligger over vorten. Fjern korken ved først å vri til den oransje streken er hakket på korken. Trekk deretter av. Trykk tuppen lett mot vorten i ett sekund, gjenta en til to ganger. Det er lite maursyre som kommer ut, vorten blir derfor ikke fuktet etter påføring. Kun den mengde som trengs for å behandle vorten kommer ut. Hvis tvil om produktet virker, tusj på et hvitt ark. Man vil der se et fuktig avtrykk. En stram duft til også kjennes fra produktet. Bakterier overlever ikke i maursyre og flere vorter kan derfor behandles samtidig. Middelet trekker inn umiddelbart. Dekk ikke til med plaster eller liknende. Behandle kun én gang i uken i 5-15 uker eller til vorten er borte. Fil ikke vorten mellom behandlingene. Les alltid pakningsvedlegget nøye før bruk.

Varenummer
867416
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Vortefri

Boots Norway © 2024