Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Vermox

Vermox tabletter 100 mg 6 stk

Vermox tabletter 100mg er et reseptfritt legemiddel mot småmark og innvollsorm. Til voksne og barn over 2 år.
Kr 179,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
062047

Produktbeskrivelse

Vermox tabletter 100mg er et reseptfritt legemiddel mot småmark og innvollsorm. Til voksne og barn over 2 år.

Vermox er et reseptfritt legemiddel mot småmark og innvollsorm. Aktivt virkestoff i vermox er mebendazol som virker ved at stoffskiftet hos parasitten påvirkes slik at den dør og føres ut med avføringen. Småmarkinfeksjoner er vanlige i barnefamilier og spres ofte til samtlige familiemedlemmer.

Forsiktighetsregler

Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Vermox. Bruk ikke Vermox dersom du er allergisk overfor mebendazol eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Vermox. Informer legen din dersom du bruker et legemiddel som inneholder metronidazol (legemiddel mot infeksjoner) eller cimetidin (legemiddel som hemmer produksjon av magesyre).

For gravide og ammende

Risiko ved bruk av Vermox under graviditet og amming er ikke klarlagt. Rådfør deg derfor alltid med lege før bruk under graviditet og amming. Barn under 2 år skal kun behandles i samråd med lege.

Innhold

Mebendazol 100 mg, Mikrokrystallinsk cellulose, Natriumkarboksymetylcellulose, Talkum, Maisstivelse, Natriumsakkarinat, Magnesiumstearat, Bommullsfrøolje, hydrogenert, Appelsinsmak, Vannfri kolloidal silika, atriumlaurylsulfat og Paraorange (E 110).

Dosering og bruk

Dosering av Vermox er avhengig av hvilken type innvollsorm du har. Hvis du er i tvil, kontakt lege. Det er kun småmark som kan behandles uten å konferere med lege. Vermox kan tas uavhengig av måltider og diett.Voksne og barn over 2 år: 1 tablett tas med væske som engangsdose. Hele husstanden behandles. Behandlingen gjentas etter 2 uker. Dette er nødvendig for å bli fullstendig kvitt infeksjonen. Første behandling dreper småmarken, men ikke eggene. Eggene kan forårsake ny infeksjon. Kontakt lege hvis tilstanden ikke bedres etter behandling.

Pasientinformasjon

Varenummer
062047
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024