Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Vagifem

Vagifem 10 mikrogram, 18 vaginaltabletter i engangsapplikator

Lokal behandling av plager i skjeden etter overgangsalderen
Kr 359,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
173717

Produktbeskrivelse

Lokal behandling av plager i skjeden etter overgangsalderen

Reseptfritt legemiddel. Vagifem brukes etter overgangsalderen til lokal behandling av ubehag i skjeden, som tørrhet og irritasjon pga østrogenmangel i skjeden. Innføres i skjeden slik at hormonet frigis der det er behov for det.

Forsiktighetsregler

Det anbefales at du oppsøker lege for å få bekreftet diagnosen på symptomene dine og for å få vurdert om du ikke bør bruke legemidlet, eller om noen av advarslene eller forsiktighetsreglene gjelder for deg. Bruk ikke Vagifem vaginaltabletter hvis du har eller har hatt noen av følgende tilstander: brystkreft, kreft som er østrogensensitiv, uforklarlig blødning fra skjeden, økt tykkelse av livmorslimhinnen (endometriehyperplasi), blodpropp i en vene, hjerteinfarkt, slag eller angina, leversykdom.

For gravide og ammende

Vagifem er kun til bruk hos kvinner etter overgangsalderen. Dersom du blir gravid, avbryt behandlingen med Vagifem og oppsøk lege.

Innhold

Hver vaginaltablett inneh. østradiol 10 mikrogram (som østradiolhemihydrat), hypromellose, laktose, maisstivelse, magnesiumstearat og makrogol 6000.

Dosering og bruk

Vagifem er kun til bruk hos kvinner etter overgangsalderen. Til bruk i skjeden. Føres inn i skjeden med en applikator. Startdose: 1 vaginaltablett føres inn i skjeden daglig i de første 2 ukene. Vedlikeholdsbehandling: 1 vaginaltablett føres inn i skjeden 2 ganger per uke. La det gå 3 eller 4 dager mellom hver dose. Les bruksanvisningen nøye før du bruker Vagifem.

Pasientinformasjon

Varenummer
173717
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024