Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Thealoz

Thealoz Duo Gel konserveringsmiddelfri gel mot tørre øyne 30 x 0,4 gr

Øyedråper for behandling av moderate til alvorlige tegn og symptomer på tørre øyne. Inneholder en kombinasjon av cellebeskyttende trehalose, smørende hyaluronsyre og langtidsvirkende karbomer.
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
836699

Produktbeskrivelse

Øyedråper for behandling av moderate til alvorlige tegn og symptomer på tørre øyne. Inneholder en kombinasjon av cellebeskyttende trehalose, smørende hyaluronsyre og langtidsvirkende karbomer.

En steril, flytende gel uten konserveringsmiddel som gir langvarig lindring av tegn og symptomer på tørre øyne. Trehalose stabiliserer og beskytter hornhinnens celler mot uttørking. Hyaluronsyre smører og gjenfukter hornhinnens ytre. Kombinasjonen av ingredienser gir en langvarig lindring og hjelper tårefilmen. Pakningen inneholder 30 endosebeholdere à 0,4 g.

Forsiktighetsregler

Kan brukes av alle, men det anbefales å ta ut kontaktlinsene før drypping da gelen kan gi tåkesyn. Skal ikke brukes dersom allergi for noen av innholdsstoffene. Skal ikke brukes om beholderen er skadet. Les pakningsvedlegget før bruk.

Innhold

Trehalose 3 %, natriumhyaluronat 0,15 %, karbomer 0,25 %, natriumklorid, sorbitol, vann til injeksjonsvæsker

Dosering og bruk

En dråpe i hvert øye om natten eller 2–4 ganger per dag ved plager som tørre øyne, rennende øyne og svie i øynene. Vent 15 minutter mellom bruk av to ulike øyeprodukter. Thealoz Duo Gel brukes til slutt.

Varenummer
836699
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024