Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Tena

TENA Silhouette Washable Underwear M

TENA Silhouette Classic Washable Underwear brukes som en vanlig truse og vil gi deg ekstra beskyttelse om du opplever små urinlekkasjer i løpet av dagen. Kan vaskes i maskinen på 40 grader. Medisinsk utstyr
Kr 349,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
986807

Produktbeskrivelse

TENA Silhouette Classic Washable Underwear brukes som en vanlig truse og vil gi deg ekstra beskyttelse om du opplever små urinlekkasjer i løpet av dagen. Kan vaskes i maskinen på 40 grader. Medisinsk utstyr

TENA Silhouette Classic Washable Underwear brukes som en vanlig truse og vil gi deg ekstra beskyttelse om du opplever små urinlekkasjer i løpet av dagen. Undertøyet er diskret og har et stilfullt design, er stretchy, og har ultra-soft​ pustende materiale med ​delikate blonder. TENA Silhouette Classic Washable Underwear er fint å bruke når man opplever små lekkasjer ved for eksempel trening og fysisk aktivitet. Kan gjenbrukes og vaskes i maskin​ på 40 grader. Finnes i to størrelser: M & L i fargen sort.

For gravide og ammende

Kan brukes av gravide og ammende

Innhold

Materialet til underbuksen: 80 % Polyester og 20% Elastan. Innlegget: Topplag: 100% polyester, Kjernen: 87% polyester, 13% polyamid. Bunnlaget: 100% polyuretan.

Dosering og bruk

Brukes ved lett inkontinens

Varenummer
986807
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Tena

Boots Norway © 2024