Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Telfast

Telfast tabletter 120 mg 10 stk

Telfast tabletter er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av allergiske nese- og øyeplager. Til voksne og barn over 12 år.
Kr 179,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
064531

Produktbeskrivelse

Telfast tabletter er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av allergiske nese- og øyeplager. Til voksne og barn over 12 år.

Telfast tabletter inneholder feksofenadinhydroklorid som er et antihistamin og brukes til behandling av symptomer ved allergi. Slike plager kan være nysing, kløende, rennende eller tett nese og kløende, røde og rennende øyne.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Telfast dersom du er allergisk overfor feksofenadin eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Telfast dersom du har lever- eller nyreproblemer, har eller har hatt hjertesykdom eller du er er eldre. Visse legemidler mot sur mage som inneholder aluminium- og magnesiumhydroksid kan nedsette virkningen av Telfast hvis de inntas samtidig. Det anbefales derfor at slike legemidler og Telfast tas med 2 timers mellomrom. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Telfast skal ikke brukes under graviditet uten at det er nødvendig. Telfast anbefales ikke brukt under amming.

Innhold

Hver tablett inneh.: Feksofenadinhydroklorid 120 mg, hjelpestoffer. Fargestoff: Jernoksid (E 172), titandioksid (E 171).

Dosering og bruk

Voksne og barn over 12 år: 1 tablett à 120 mg én gang daglig. Tabletten skal tas før et måltid sammen med vann. Dette legemidlet begynner å lindre dine symptomer innen 1 time og virker i 24 timer. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
064531
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024