Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Tears

Tears Naturale øyedråper 28 x 0,4 ml

Tears Naturale er et reseptfritt legemiddel som brukes for å lindre besvær som skyldes følelsen av tørre øyne. Øyedråpene kan brukes med kontaktlinser. Til voksne og barn.
Kr 249,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
011748

Produktbeskrivelse

Tears Naturale er et reseptfritt legemiddel som brukes for å lindre besvær som skyldes følelsen av tørre øyne. Øyedråpene kan brukes med kontaktlinser. Til voksne og barn.

Tears Naturale inneholder virkestoffene dekstran 70 og hypromellose som til sammen gir en svak viskøs oppløsning som virker som en kunstig tåre.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Tears Naturale uten konserveringsmiddel dersom du er allergisk overfor dekstran 70, hypromellose eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Hvis oppløsningen forandrer farge eller blir grumsete skal den ikke brukes. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Tears Naturale uten konserveringsmiddel kan brukes under graviditet og amming og hvis du planlegger å bli gravid.

Innhold

Deklarasjon: 1 ml inneholder: Dextran 70 1,0 mg og hypromellose 3,0 mg. Hjelpestoffer: Natriumklorid, Kaliumklorid, Kalsiumkloriddihydrat, Magnesiumkloridhexahydrat, Sinkklorid, Natriumhydrogenkarbonat, Karbondioksid (for å justere pH), Sterilt vann.

Dosering og bruk

Barn og voksne: 1–2 dråper flere ganger daglig ved behov eller etter legens anvisninger. Dersom du bruker andre øyedråper eller øyesalver, må du vente i minst 5 minutter mellom hvert legemiddel. Øyesalver skal brukes sist. Bruk bare Tears Naturale uten konserveringsmiddel til å dryppe i øynene. Produktet inneholder ikke konserveringsmidler. Sørg derfor for at alle endosebeholderne er intakte før bruk. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
011748
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024