Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

TRETRINNSRAKETTEN

Bli gravid på 1-2-3 med tretrinnsraketten.

-Maksimer sjansene for graviditet!


Trinn 1: Sjekk om sædcellene svømmer godt nok til å oppnå graviditet med SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount viser om du har nok friske, svømmende sædceller til å befrukte et egg, testing anbefales derfor allerede i startfasen av graviditets-planleggingen. Sædkvaliteten er en av flere avgjørende faktorer for tiden det tar å oppnå graviditet, prøvetiden forkortes dramatisk om dere helt fra start har svaret på om ikke alt er som det skal.

Er testsvaret under grenseverdien for normal sædkvalitet bør lege oppsøkes for videre utredning. Viser testsvaret at sædkvaliteten er god, men graviditet likevel uteblir over tid, bør lege oppsøkes for å utrede andre årsaker til dette.

Verdens Helseorganisasjon (WHO) sine grenseverdier ligger til grunn for testsvaret, teknologien bak testen er patentert.

SwimCount er meget enkel i bruk, resultat i løpet av 30 minutter.

Kjøp her

Trinn 2: Finn tidspunkt for eggløsning med Make Sure

Make Sure er en norsk serie med hjemmetester spesielt utviklet for kvinner som planlegger graviditet.

Make Sure eggløsningstester strimmel gir deg svaret på når sjansene er størst for å bli gravid. De viser nøyaktig tidspunkt for eggløsning, og gjør det dermed enklere å planlegge graviditet.

En strimmeltest viser svaret som streker, en digitaltest viser svaret som symboler. Teknologien bak slike tester er standardisert - begge testvarianter gir dermed et like sikkert svar. Strimmeltestene er hele 5 mm brede, dette gjør teststreken klarere og mer synlig.

Make Sure eggløsningstester 10 pk holder normalt til en syklus, som er tiden mellom to menstruasjoner.

Kjøp her

Trinn 3: Legg til rette for raskere befruktning med Prefert Sædvennlig Glidemiddel

Tilrettelagte forhold kan bidra til at et større antall sædceller når frem til egget, og kan dermed øke sjansene for raskere befruktning. En av årsakene til at graviditen lar vente på seg er at kvinnen har lav pH i skjeden også i tiden rundt eggløsning. Dersom pH ikke ligger på et sædvennlig nivå i tiden rundt eggløsning, er det mindre sannsynlig at sædcellene er i stand til å befrukte egget.

Sædcellene svømmer best i væske med høy pH og optimale osmotiske egenskaper. Prefert er spesialutviklet for dette formålet: med både høy pH og optimale osmotiske egenskaper får sædcellene gunstige forhold å svømme i, Prefert anbefales derfor før samleie i tiden rundt eggløsning for å maksimere sjansene for graviditet. Fri for parabener og silikoner.

Våre produkter

Boots Norway © 2024