Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Solvipect

Solvipect mikstur 100 ml

Solvipectmikstur er et reseptfritt legemiddel som virker ved å lette opphostingen av seigt slim ved å gjøre slimet mer tyntflytende. Til voksne og barn over 6 år.
Kr 99,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
091405

Produktbeskrivelse

Solvipectmikstur er et reseptfritt legemiddel som virker ved å lette opphostingen av seigt slim ved å gjøre slimet mer tyntflytende. Til voksne og barn over 6 år.

Solvipect mikstur er et reseptfritt legemiddel som inneholder guaifenesin. Miksturen brukes mot hoste med seigt slim og virker ved at seigt slim blir mer tyntflytende, og dermed lettere å hoste opp. Kan brukes av både voksne og barn. Miksturen har lakrissmak. Les pakningsvedlegget før bruk.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Solvipect dersom du er overfølsom overfor guaifenesin eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Inneholder sorbitol og bør ikke brukes ved sjeldne arvelige problemer med fruktoseintoleranse. Inneholder ca. 4% etanol og forsiktighet utvises hos barn, gravide, ammende, ved leversykdom eller epilepsi. Bør ikke brukes ved alkoholisme eller av personer som ikke tåler etanol. Inneholder metylparahydroksybenzoat som kan gi allergiske reaksjoner (muligens forsinkede), og i sjeldne tilfeller bronkospasme.

For gravide og ammende

Det er begrenset med erfaring ved bruk av Solvipect under graviditet. Rådfør deg derfor med lege før du bruker Solvipect dersom du er gravid. Preparatet går over i morsmelk, og det er ikke avklart om barn som ammes kan påvirkes. Rådfør deg derfor med lege før bruk under amming. Miksturen inneholder ca. 4 % etanol. Det må tas hensyn til hos gravide eller ammende kvinner. Solvipect skal ikke gis til barn under 6 år.

Innhold

1 ml inneholder: Guaifenesin 20 mg, lakrispasta, sorbitol, natriumcyklamat, etanol 96% 40 mg, hjelpestoffer og vann.

Dosering og bruk

Voksne og barn over 12 år: 10 ml 3-5 ganger daglig. Barn 6-12 år: 10 ml 2-3 ganger daglig. Bruk måleredskap.

Pasientinformasjon

Varenummer
091405
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024