Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

SmectaGo®

SmectaGo® stopper og behandler diarè hos voksne og barn over 8 år.
Kr 139,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
955972

Produktbeskrivelse

SmectaGo® stopper og behandler diarè hos voksne og barn over 8 år.

Diosmektitt, hovedingrediensen i SmectaGo®, er naturlig leire som hjelper til med å stoppe og behandle diaré. Det er vist at den raskt:• Fjerner giftstoffer og bakterier • Hjelper med å reparere tarmskader ndrer magesmerter. Les pakningsvedlegget før bruk. Medisinsk utstyr.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke SmectaGo®: • Hvis du er allergisk mot diosmektitt eller noen av de andre innholdsstoffene (Se seksjon 6 Innholdet i pakningen og annen informasjon) • Til barn under 8 år med akutt diaré • Til barn med kronisk diaré eller magesmerter. Advarsler og forsiktighetsregler. Ikke prøv å behandle symptomene og kontakt legen din umiddelbart hvis: • Diaréen er ledsaget av feber

For gravide og ammende

SmectaGo® anbefales ikke under graviditet eller amming. Hvis du er gravid eller ammer

Innhold

Hovedingrediensen i SmectaGo® er 3g diosmektitt per dosepose. Andre ingredienser er: Karamell Kakaosmak*

Dosering og bruk

Til voksne og barn over 8 år. Produktet skal brukes oralt og er klar til å drikkes. Innholdet i doseposen kan svelges direkte. Doseposen masseres før bruk. Hver dosepose skal bare brukes en gang ett r åpning. Anbefalt dosering for akutt diaré: Barn (8 til og med 15 år): Start med 2 doseposer, etterfulgt av 1 dosepose etter hver løs avføring, opptil 4 doseposer per dag. En oral rehydreringsløsnig bør brukes for å erstatte væsketapet ved diaré og forebygge dehydrering. Voksne og barn over 15 år: Start med 2 doseposer, etterfulgt av 1 dosepose etter hver løs avføring, opptil 6 doseposer per dag. Du kan bruke SmectaGo® opptil 3 dager. Hvis diaréen varer lenger enn 3 dager, kontakt lege. Anbefalt dosering for kronisk diaré eller magesmerter: Voksne: Opptil 3 doseposer daglig (1 morgen, 1 midt på dagen og 1 på kvelden) etter behov. Du bør bare bruke dette produktet i opptil 2 uker, uten å søke medisinsk rådgivning. Langvarig eller gjentagende bruk av SmectaGo® er ikke anbefalt"

Varenummer
955972
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024