Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nycoplus

Nycoplus Selen med E-vitamin tabletter 100 stk

Nycoplus Selen med E-vitamin er et kosttilskudd til voksne som beskytter mot oksidativt stress og bidrar til et normalt immunforsvar.
Kr 199,90
2,00/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
895498

Produktbeskrivelse

Nycoplus Selen med E-vitamin er et kosttilskudd til voksne som beskytter mot oksidativt stress og bidrar til et normalt immunforsvar.

Selen er et mineral som finnes i alle kroppens vev, og inngår hovedsakelig i et enzymsystem som bidrar til beskyttelse av DNA, proteiner og lipider mot oksidativt stress. Selen bidrar også til et normalt immunsystem. E-vitamin bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. Tablettene inneholder ikke gluten, gelatin, laktose, sitrus eller animalske ingredienser.

Forsiktighetsregler

Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold

1 tablett inneholder: Selenopprikt gjær (organisk bundet) tilsvarende selen 100 ug, Vitamin E 22 mg a-TE. Ingredienser: tabletthjelpestoffer (dikalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, glyserol). Mineral: selenopprikt gjær. Vitamin: DL-alfa-tokoferylacetat.

Dosering og bruk

Anbefalt dosering til voksne er 1 tablett daglig. Les nøye på pakningen før bruk.

Varenummer
895498
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Nycoplus

Boots Norway © 2024