Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Sana Pharma Medical

Sedix tabletter 200 mg 28 stk

Sedix er et tradisjonelt plantebasert leggemiddel til bruk for å lindre uro (som f.eks nervøsitet,bekymring eller irritabilitet) og og for å lette innsovning. For voksne og barn over 12 år.
Kr 239,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
156375

Produktbeskrivelse

Sedix er et tradisjonelt plantebasert leggemiddel til bruk for å lindre uro (som f.eks nervøsitet,bekymring eller irritabilitet) og og for å lette innsovning. For voksne og barn over 12 år.

Sedix 200 mg er et tradisjonelt plantebasert legemiddel som inneholder ekstrakt av pasjonsblomst. Legemidlet brukes for å lindre milde symptomer på uro, som nervøsitet, bekymring eller irritabilitet, og for å lette innsovning. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Sedix dersom du er allergisk overfor pasjonsblomst eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å bruke andre legemidler sammen med Sedix. Samtidig bruk av andre beroligende medisiner (for eksempel benzodiazepiner) anbefales ikke, med mindre dette er anbefalt av lege.

For gravide og ammende

Siden det ikke finnes tilstrekkelig med data, anbefales ikke bruk av dette legemidlet under graviditet og amming. Dette legemidlet anbefales ikke for barn under 12 år.

Innhold

Hver drasjerte tablett inneholder 200 mg ekstrakt (som tørrekstrakt) fra pasjonsblomst (Passiflora incarnata) (tilsvarer 700 – 1000 mg). Hjelpestoffer: Tablettkjerne: Mikrokrystallinsk cellulose, povidon, natriumstivelsesglykolat (type A), hydrogenert bomullsolje, kolloidal vannfri silika, trikalsiumfosfat. Drasjering: Polyvinylalkohol, titandioksid (E171), makrogol, talkum, jernoksid rød (E172). Hjelpestoffet som brukes i ekstraktet: maltodekstrin.

Dosering og bruk

Voksne og barn over 12 år: For lindring av mild uro: 1 til 2 tabletter morgen og kveld. Dosen kan økes i samsvar med legens eller apotekets anvisninger (maksimalt 8 tabletter per dag). For å lette innsovning: 1 til 2 tabletter om kvelden, 1/2 time før leggetid. Svelg tablettene med et stort glass vann. Kontakt lege eller kvalifisert helsepersonell hvis symptomene forverres, eller ikke bedrer seg etter 2 ukers bruk. Behandlingen bør ikke fortsette i mer enn 6 måneder i ett strekk.

Pasientinformasjon

Varenummer
156375
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024