Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Scholl

Scholl Innleggssåle Plantar Fascitt L

Innersåle i full lengde med ekstra hæl- og buestøtte som bidrar til å lindre smerter forbundet med plantar fasciitt. Sålen tilpasser seg føttene dine for å fordele vekten jevnere og gi maksimal trykkavlastning. Medisinsk
Kr 399,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
863318

Produktbeskrivelse

Innersåle i full lengde med ekstra hæl- og buestøtte som bidrar til å lindre smerter forbundet med plantar fasciitt. Sålen tilpasser seg føttene dine for å fordele vekten jevnere og gi maksimal trykkavlastning. Medisinsk

De nye Scholl In-Balance® Plantar Fasciitt smertelindrende innleggssåler innersålen fungerer på 3 måter: absorberer umiddelbart støt forårsaket av overbelastning, noe som bidrar til å lindre smerte forbundet med plantar fasciitt, tilpasser seg til føttene for å fordele vekten jevnere og redusere trykket og bidrar til å stabilisere fotens posisjon for å støtte din naturlige gange.

Forsiktighetsregler

Avslutt bruken ved ubehag eller gnagsår. Hvis ubehaget vedvarer, kontakt helsepersonell. Må ikke brukes i kontakt med sprukket eller irritert hud. Tilføying eller utbytting av komponenter i sertifiserte sko kan påvirke sertifiseringen. Be helsepersonell om råd før bruk av produktet hvis du har diabetes, dårlig blodsirkulasjon eller manglende følelse i føttene, på grunn av fare for gnagsår eller lokalisert trykk som kan føre til komplikasjoner.

Dosering og bruk

Før bruk, sørg for at produktet sitter godt i skoen, og fjern eventuelt den eksisterende innersålen. Hælen på innersålen skal plasseres mot baksiden av skoen, og om nødvendig, trim enden til ønsket størrelse i henhold til produktveiledningen. For noen mennesker kan det ta tid før innleggssåler føles komfortable. Føtter må venne seg til de strukturelle egenskapene til innersålen, så en pause i innvenningsperioden kan være nødvendig. Om nødvendig, bygg opp bruken gradvis ved å bruke In-Balance ® smertelindrende innleggssåler i et økende antall timer hver dag frem til du kan bruke dem hele dagen. Skift ut hvis produktet viser tegn på slitasje eller forringelse. Avslutt bruken dersom du opplever ubehag eller irritasjon. Hvis smerte, ubehag eller irritasjon fortsetter, kontakt helsepersonell for råd. Å legge til eller erstatte komponenter i sertifiserte sko kan påvirke sertifiseringen.

Varenummer
863318
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Scholl

Boots Norway © 2024