Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Scholl

Scholl Gnagsårplaster hæl stor 5stk

Scholl Gnagsårplaster demper og beskytter området og lidrer smerte umiddelbart. Sitter godt på plass og varer i opptil 7 dager. 100% vannfast og pustende. Medisinsk utstyr
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
876735

Produktbeskrivelse

Scholl Gnagsårplaster demper og beskytter området og lidrer smerte umiddelbart. Sitter godt på plass og varer i opptil 7 dager. 100% vannfast og pustende. Medisinsk utstyr

Takket være Hydra-Guard teknologien lindrer Scholl gnagsårplaster smerter umiddelbart, fremskynder helingen av eksisterende blemmer og forebygger dannelse av nye blemmer på tærne. Teknologien i plastret absorberer små mengder væske og skaper et optimalt miljø for at hud og sår skal heles. Plastret er tykkere i midten for å gi god beskyttelse og tynnere rundt kantene for å redusere risikoen for opprullering og for å øke holdbarheten.

Forsiktighetsregler

Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Ved tvil, kontakt helsepersonell. Må ikke brukes hvis du har tidligere vist allergi mot plaster. Rådfør med helsepersonell før du behandler gnagsår på egenhånd hvis du har diabetes, dårlig blodsirkulasjon eller manglende følelse i føttene, ettersom du kan risikere å utvikle sår. Alvorlige hendelser må rapporteres til produsenten og relevante myndigheter som vil gi ytterligere råd.

Innhold

Hydrokolloid

Dosering og bruk

Påfør plasteret på ren og tørr hud. Ikke rør ved plasterets klebeside. Må ikke brukes på sprukket hud, åpne eller infiserte sår. La plasteret sitte på til det løsner av seg selv. Det kan sitte på i flere dager.

Varenummer
876735
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Scholl

Boots Norway © 2024