Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Scheriproct

Scheriproct salve 30g

Scheriproct salve er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av hemoroider i og omkring endetarmsåpningen hos voksne over 18 år.
Kr 209,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
118588

Produktbeskrivelse

Scheriproct salve er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av hemoroider i og omkring endetarmsåpningen hos voksne over 18 år.

Scheriproct salve er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av hemoroider i og omkring endetarmsåpningen hos voksne over 18 år. Scheriproct inneholder prednisolon og cinkokain og virker smertestillende, kløestillende og helende på slimhinnen i endetarmen. Prednisolon har en kraftig betennelsesdempende virkning, cinkokain er et lokalbedøvende middel som har rask smertestillende effekt.

Forsiktighetsregler

Dette legemidlet inneholder lakserolje, som kan forårsake hudreaksjoner. Bør ikke brukes over lengre tid uten at alvorlige sykdommer er utelukket. Hvis irritasjon eller blødning fra endetarm oppstår, bør lege kontaktes. Følg nøye anbefalt dosering, da for høye doser kan gi flere bivirkninger. Du må kontakte lege dersom du ikke føler deg bedre etter 2-3 ukers behandling med Scheriproct. For å redusere risikoen for at huden rundt endetarmen blir tynnere, skal Scheriproct ikke brukes sammenhengende i mer enn 4 uker. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Scheriproct skal ikke brukes de tre første månedene av graviditeten grunnet innholdet av kortikosteroid. Rådfør deg med lege før bruk dersom du er gravid. Det er lite sannsynlig at barn som ammes påvirkes. Rådfør deg likevel med lege før bruk av Scheriproct ved amming. Barn under 18 år skal ikke bruke Scheriproct, da sikkerhet og effekt ikke er fastslått.

Innhold

Virkestoffer er prednisolonkaproat (tilsvarende prednisolon 1,5 mg/gram) og cinkokainhydroklorid 5 mg/gram. Andre innholdsstoffer er 2-oktyldodekanol, ricinusolje til injeksjon, hydrogenert ricinusolje, makrogol 400-monoricinoleat, parfymeolje (Chypre).

Dosering og bruk

Vanligvis påføres rektalsalven 2 ganger daglig, men opptil 4 ganger på den første dagen for å oppnå en raskt innsettende lindring. Skal helst påføres etter avføring. Du må kontakte lege dersom du ikke føler deg bedre etter 2-3 ukers behandling med Scheriproct. Scheriproct skal ikke brukes sammenhengende i mer enn 4 uker. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
118588
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024