Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
RFSURFSU

Gjør en virkelig forskjell ved å velge produkter fra RFSU. RFSU tilbyr høykvalitetsprodukter innen sex, samliv, kropp og velvære, med måI om en mer lystfylt og sikker seksualitet, samt økt velvære. Overskudd fra salget går tilbake til vårt videre arbeid for seksuelle og menneskelige rettigheter. Her finner du blant annet produkter som RFSU graviditetstest og RFSU Eggløsningstest, og et bredt utvalg av RFSU kondomer, glidemiddel og sexhjelpemidler. 

Sexhjelpemiddler

Boots Apotek ønsker å være et viktig sted for råd, trygghet og har en positiv holdning til seksuell helse. Vi har trygge sexhjelpemidler spesielt utviklet for utfordringer knyttet til nedsatt sexlyst etter graviditet, overgangsalder, ereksjonsproblemer eller inkontinens, og/eller for å gi sexlivet en ekstra boost alene eller sammen med andre.

Sexleketøy for deg med klitoris

Sexleketøy for deg med penis

Glidemiddel

Vi har et godt utvalg av glidemidler som fukter og beskytter ved tørre slimhinner og vaginal tørrhet, og som redusere friksjon effektivt i forbindelse med sex, slik at du får en naturlig, myk, fuktig og deilig følelse ved samleie eller onani.

Selvtester for graviditet og eggløsning

Vi har selvtestere om du planlegger å bli gravid eller mistenker at du er blitt utilsiktet gravid. Graviditetstestene vil hjelpe deg med et raskt og sikkert svar. Vi har både pakker med en test og storpakninger for deg som ønsker å teste deg ofte. Vi har også selvtest for eggløsning som kan hjelpe deg med å få oversikt over dine mest fertile dager, samt når du har størst mulighet for å bli gravid.

Intimpleie og hårfjerning

Stress, tørr luft, sykdom, graviditet eller alder kan gi problemer med tørre slimhinner i underlivet. Mangel på fukt kan gjøre at man opplever irritasjon og ubehag. Vi anbefaler å bruke en intimkrem for å tilføre fukt, og den hjelper deg å opprettholde lav pH-verdi i skjeden, og gir rask lindring og forebygging av vaginal tørrhet både i skjeden og området rundt.

Vi har gode produkter til minimering av problemer med irritasjon, røde prikker og inngrodde hår ved barbering av intimområdet. RFSU Easy Shave gjør barberingen enkel og behagelig. RFSU Intim Cooling Balm gir en kjølende følelse etter barberingen, mens Ingrown Hair Cream kan brukes regelmessig hver dag for å unngå tørrhet og framvekst av inngrodde hår etter barberingen. Produktene er utviklet for å fungere sammen, og gir deg en enkel og behagelig intimbarbering, både under og etter barbering.

Prevensjon

Vi har bredt utvalgt av kondomer. Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot graviditet og seksuelt overførbare sykdommer. Hvis du i tillegg er ute etter et hormonfritt prevensjonsmiddel, er kondom et naturlig valg.

Det er viktig at kondomet sitter godt og er lett å ta på. De fleste føler at et formet kondom sitter bedre enn et som er helt rett, mens de helt rette kan føles litt lettere å rulle på. Prøv å velge et kondom som passer i størrelse. Det er lengden og omkretsen du hovedsakelig skal tenke på.

Når du kjøper et kondom, et glidemiddel eller et annet produkt fra RFSU, bidrar du til at RFSU kan gi tusenvis av unge rundt om i Norden seksualitetsundervisning og svare på spørsmål om kroppen og sex. RFSU sender ut undervisningsmateriell til ca. 1000 skoler i året. Takk for at du gjør det mulig.

Boots Norway © 2024