Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Repadina

Repadina Plus Vag 10 stk

Repadina Plus vagetorie brukes mot vaginal tørrhet.
Kr 319,90
31,99/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
922669

Produktbeskrivelse

Repadina Plus vagetorie brukes mot vaginal tørrhet.

Brukes mot vaginal tørrhet blant annet som følge av nedsatt eller opphørt østrogenproduksjon. Fremmer tilheling etter fødsel, etter gynekologisk kirurgi, ved skader som følge av kjemoterapi og strålebehandling.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Repadina Plus ved kjent overfølsomhet overfor innholdsstoffene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke komme i kontakt med øynene. Må ikke svelges. Særlig langvarig bruk av produkter som virker lokalt, kan gi overfølsomhetsreaksjoner. Om det skjer, må behandlingen stoppes. Kontakt lege for å få nødvendig behandling.

For gravide og ammende

Sikkerheten ved bruk av Repadina® Plus vagitorier ved graviditet og amming har ikke blitt undersøkt. Det anbefales derfor å konsultere med lege før bruk.

Innhold

Hyaluronsyre 10 mg, semisyntetiske glycerider, søt mandelolje, pentaerytrityl-tetra-di-tert-butyl-hydroksihydrocinnamat.

Dosering og bruk

Vi anbefaler at du bruker en vagitorie om natten de første 10 dagene. I alvorligere tilfeller anbefales det å bruke Repadina plus i 20 dager. Deretter benyttes Repadina plus efter behov, f. eks. 2-3 ganger i uken. Produktet kan uten risiko brukes så lenge du har behov.

Varenummer
922669
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024